kickstart_norsk680_FotoKristinStoylen
blienbravoavdeling_6805godegrunnertilalekebravo_680host_680lukte_680

Bravo Kickstart

6.237,00kr

Materiell for morsomme og aktive samlingsstunder for de aller yngste i barnehagen eller til hjemmebruk. Gi selv de minste muligheten til å oppleve bokstaver og begreper med alle sansene. Et systematisk og helhetlig språkverktøy, utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk. 24 ukeplaner og nettkurs er inkludert.

Enkeltbarn med en bekreftet diagnose kan søke om å få innvilget Bravo Kickstart fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et treningshjelpemiddel for å kode/avkode skriftspråk. NAV HMS artikkelnr: 177790

Inkl. nettkurs/Bravoklubbmedlemsskap i 12 mnd

Inkludert i pakken får du ett års medlemsskap i Bravoklubben. Dette gir tilgang til nettkurs for alle ansatte, ressursene i Bravoklubben, 1 time Bravo-veiledning og 10% rabatt på suppleringsmateriell (terning, stativ og blanke kort) i 12 måneder.

Clear

Velg målform på ord- og bildekortene

Clear

Velg målform på ukeplanene

Clear

Produktbeskrivelse

Bruk materiellet i Bravo Kickstart til en stasjonsbasert samlingsstund, der nye sanseopplevelser, bokstaver og begreper blir introdusert for barna. Samlingsstunden legger grunnlaget for  gode samtaler og aktiviteter resten av dagen. Hver stasjon varer i omtrent ett minutt før vi ruller, snurrer eller krabber videre til neste stasjon. Leken er et godt supplement til høytlesning, sang og samtale.

Ta kontakt for mer informasjon.

Når du kjøper Bravo Kickstart får du:

  • 1 års tilgang til nettkurs i Bravo-leken for alle ansatte i barnehagen
  • 378 ord- og bildekort (tilsvarer tidl. Bravo Skattekista)
  • Tøyterning med fysiske aktiviteter
  • 2 sett alfabetkort
  • 24 ukeplaner
  • 1 stativ
  • Medlemsskap i Bravoklubben

Medlemsskapet i Bravoklubben inkluderer i tillegg til nettkurset, tilgang til alle ressursene i Bravoklubben, 1 time Bravo-veiledning og 10% rabatt på suppleringsmateriell (terning, stativ, alfabet og blanke kort) i 12 måneder.

Ønker dere å bli en Bravo-avdeling og følge vårt kursløp? Les mer her.

Barn med en bekreftet diagnose kan søke om å få innvilget Bravo Kickstart fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et treningshjelpemiddel for å kode/avkode skriftspråk. Du finner mer informasjon om Bravo Kickstart i Hjelpemiddeldatabasen. NAV HMS artikkelnr: 177790


“Endelig et systematisk og helhetlig språkverktøy for de yngste barna! Barna viser glede over å leke Bravo-leken, det er en del av den daglige rutinen. Godt bygget opp med tanke på fagområdene og ulike temaer. Også overførbart til andre aktiviteter i barnehagen.”

Tonje Laurendz Bornø, styrer i Nordberg menighetsbarnehage

“Vi har fått et konkret verktøy å bruke i arbeidet med de minste barna. Bravo er lagt opp på en slik måte at det går rett inn i det pedagogiske arbeidet på avdelingen. Det krever lite forberedelser og tar relativt liten tid å utføre når vi først har fått det inn under huden.”

Anne Brith Tangenes, styrer i Solund barnehage

Tilleggsinformasjon

Målform

Bokmål, Lulesamisk, Nordsamisk, Nynorsk, Sørsamisk

Inkl. nettkurs/Bravoklubbmedlemsskap i 12 mnd

Barnehagetype

Barnehage med to avdelinger, Barnehage med tre eller flere avdelinger, Familiebarnehage / Barnehage med en avdeling, Privatperson

Du liker kanskje også…