kickstart_norsk680_FotoKristinStoylen
blienbravoavdeling_6805godegrunnertilalekebravo_680host_680lukte_680

Bravo Kickstart

6.237,00kr

Materiell for morsomme og aktive samlingsstunder for de aller yngste i barnehagen eller til hjemmebruk. Gi selv de minste muligheten til å oppleve bokstaver og begreper med alle sansene. Et systematisk og helhetlig språkverktøy, utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk. 24 ukeplaner og nettkurs er inkludert.

Enkeltbarn med en bekreftet diagnose kan søke om å få innvilget Bravo Kickstart fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et treningshjelpemiddel for å kode/avkode skriftspråk. NAV HMS artikkelnr: 177790

Velg målform på ord- og bildekortene

Clear

Velg målform på ukeplanene

Clear

Produktbeskrivelse

Bruk materiellet i Bravo Kickstart til en stasjonsbasert samlingsstund, der nye sanseopplevelser, bokstaver og begreper blir introdusert for barna. Samlingsstunden legger grunnlaget for  gode samtaler og aktiviteter resten av dagen. Hver stasjon varer i omtrent ett minutt før vi ruller, snurrer eller krabber videre til neste stasjon. Leken er et godt supplement til høytlesning, sang og samtale.

Når du kjøper Bravo Kickstart får du:

  • 378 ord- og bildekort (tilsvarer tidl. Bravo Skattekista)
  • Tøyterning med fysiske aktiviteter
  • 2 sett alfabetkort
  • 24 ukeplaner
  • 1 stativ
  • Nettkurs i Bravo-leken for alle ansatte i barnehagen

Ønker dere å bli en Bravo-avdeling og følge vårt kursløp? Les mer her.

Barn med en bekreftet diagnose kan søke om å få innvilget Bravo Kickstart fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et treningshjelpemiddel for å kode/avkode skriftspråk. Du finner mer informasjon om Bravo Kickstart i Hjelpemiddeldatabasen. NAV HMS artikkelnr: 177790


“Endelig et systematisk og helhetlig språkverktøy for de yngste barna! Barna viser glede over å leke Bravo-leken, det er en del av den daglige rutinen. Godt bygget opp med tanke på fagområdene og ulike temaer. Også overførbart til andre aktiviteter i barnehagen.”

Tonje Laurendz Bornø, styrer i Nordberg menighetsbarnehage

“Vi har fått et konkret verktøy å bruke i arbeidet med de minste barna. Bravo er lagt opp på en slik måte at det går rett inn i det pedagogiske arbeidet på avdelingen. Det krever lite forberedelser og tar relativt liten tid å utføre når vi først har fått det inn under huden.”

Anne Brith Tangenes, styrer i Solund barnehage

Tilleggsinformasjon

Målform

Bokmål, Lulesamisk, Nordsamisk, Nynorsk, Sørsamisk

Du liker kanskje også…