levelup680_FotoKristinStoylen
level-up-cheektegnsprak_680skrive-paerekobleordogbilder_680

Bravo Level Up

4.737,00kr

Oppfølgeren til Bravo Kickstart. Mer materiell med 24 ukeplaner til samlingsstundene i barnas andre år i barnehagen, evt. til hjemmebruk. Variert innhold med fokus på samspill, sanseopplevelser, fysisk aktivitet, tegnspråk, begrepslæring, skriftspråk, mengder, engelsk og mye mer. Et systematisk og helhetlig språkverktøy utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk.

Enkeltbarn med en bekreftet diagnose kan søke om å få innvilget Bravo Level Up fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et treningshjelpemiddel for begrepsutvikling. NAV HMS artikkelnr: 177793

maxiboker_produkt_680

Inkl. Bravo Maxibøker 10 norske dyr

Lettleste faktabøker om 10 norske dyr som passer spesielt for barn fra 1,5 år og oppover. Teksten i boken har ekstra tydelig skrift, fordi vi i disse bøkene setter skriftspråket i sentrum.

Clear

Produktbeskrivelse

Materiellet og ukeplanene passer til samlingsstunder for barnas andre år i barnehagen. Ukeplanene gir dere 24 uker med stasjonsbaserte samlingsstunder i september, oktober, november, januar, februar og mars. Materiellet gir variert innhold på stasjonene med fokus på samspill, sanseopplevelser, begrepslæring, skriftspråk, mengder, engelsk og mye mer. Hver stasjon varer i omtrent et minutt før dere gjør en morsom aktivitet til neste stasjon. Leken er et godt supplement til høytlesning, sang og samtale. Et systematisk og helhetlig språkverktøy utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk.

Når du kjøper Bravo Level Up får du:

  • 125 ord- og bildekort (100 av ordene har illustrasjon på tegnspråk, og kortene tilsvarer Bravo Aktivitetskoffert og Bravo Skattejakt ute og inne.)
  • 80 blanke kort
  • 10 Maxibøker dyr
  • 24 ukeplaner
  • 1 stativ
  • Gratis nettkurs i Bravo-leken for alle ansatte i barnehagen

Barn med en bekreftet diagnose kan søke om å få innvilget Bravo Level Up fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et treningshjelpemiddel for begrepsutvikling. Du finner mer informasjon om Bravo Level Up i Hjelpemiddeldatabasen. NAV HMS artikkelnr: 177793

Oppfriskning og faglig påfyll
Vi anbefaler faglig påfyll det andre året med Bravo-leken. Level Up-kurset frisker opp kunnskapen om nyere hjerneforskning, inspirerer til innovativ pedagogikk – og får nyansatte med på leken. Vi gjennomgår hvordan vi lærer mengder, engelsk, noter og musikk og faktakunnskap. Egne planer for det nye materiellet blir gjennomgått. Se vårt treårige kursløp og ta kontakt på post@intempo.no for å bestille kurset.

Hvorfor Bravo-leken?
Alle barn bør få muligheten til å utvikle et godt språk. For mange kommer det naturlig, men et økende antall barn og ungdom sliter med språkrelaterte vansker. Det er mange årsaker til dette. Men uansett årsak, så kan mange av disse problemene forebygges ved at en starter tidligere med å introdusere barna til språk på varierte måter med høy intensitet og entusiasme. Dette har flere enn 350 barnehager gjort både i Norge og Danmark de siste årene.

“Det handler om å stimulere barns naturlige nysgjerrighet og støtte deres utvikling på en optimal måte. Støtten må ta utgangspunkt i det vi vet om barns tidlige og helhetlige utvikling. Bravo-leken har en god faglig forankring både i hjerneforskning og pedagogikk. Resultater er at vi merker at flere som kommer fra småbarnsavdelingen har større språkbevissthet sammenliknet med tidligere.”

Tonje Laurendz Bornø, styrer i Nordberg menighetsbarnehage

“Førsteklasselærere gir tilbakemelding om økt ordforråd, bedre begrepsforståelse og språklig bevissthet enn hos tidligere kull med elever. Barna er svært interessert i å lære og innlæring går fort.”

Anne Brith Tangenes, styrer i Solund barnehage

Tilleggsinformasjon

Vekt 7.8 kg
Dimensjoner 50 x 30 x 20 cm
Målform

Bokmål, Nynorsk

Inkl. Bravo Maxibøker 10 norske dyr

Målform

Bokmål, Nynorsk

Du liker kanskje også…