Nettkurs_bilde_hjemme_680

Bravo nettkurs for foreldre

950,00kr

Er du nysgjerrig på Bravo-leken? Lurer du på hvordan du kan komme i gang? Sett av en time, ta vårt nettbaserte innføringskurs for foreldre og lær hvorfor og hvordan du kan lage et godt og stimulerende læringsmiljø hjemme for barn fra 0-12 år. Nettkurset er inkludert i pakkene Explore og Skills.


Varenummer: 1008-no. Kategori: .

Produktbeskrivelse

I det nettbaserte innføringskurset i Bravo-leken for foreldre får du konkrete tips til hvordan du lager et godt og stimulerende læringsmiljø hjemme for barn fra 0-12 år. Kurset består av tekst, forslag til leker og aktiviteter, bilder og videosnutter. Bruk en time på å lære hvorfor og hvordan du leker Bravo-leken, så er du klar til å sette i gang!

Nettkurset er delt inn i leksjoner. De første leksjonene passer for alle foreldre. Du velger deretter leksjonene som passer for deg. Har du spedbarn, småbarn, flerspråklige barn, barn i skolealder eller barn med spesielle behov? Du finner svarene på hvordan du kan leke Bravo-leken med akkurat ditt barn i de forskjellige leksjonene.

Du får gratis tilgang til nettkurset i et helt år inkludert i materiellpakkene Bravo Explore, Bravo Skills småbarn og Bravo Skills skolebarn.

Du liker kanskje også…