nettkursbarnehager_680

Nettkurs for barnehager

1.000,00kr3.000,00kr

Er dere nysgjerrig på Bravo-leken og ønsker inspirasjon til samlingsstundene i barnehagen? Eller er deres avdeling en av de mange som har lekt Bravo i mange år allerede?

Sett av et par timer, ta vårt nettbaserte innføringskurs for barnehageansatte og lær hvorfor og hvordan du kan lage et godt og stimulerende språkmiljø i barnehagen med utgangspunkt i Bravo-leken. Nettkurset er inkludert ved kjøp av pakkene Kickstart og Level Up.

Clear selection

Varenummer: 1103-no. Kategori: .

Produktbeskrivelse

I tillegg til nettkurset får dere ett års medlemsskap i Bravoklubben. Dette gir tilgang til alle ressursene i Bravoklubben, 1 time Bravo-veiledning og 10% rabatt på suppleringsmateriell (terning, stativ og blanke kort) i 12 måneder.

Nettkurset passer for alle ansatte i barnehagen. Det er supert som oppfriskning for ansatte som har lekt lenge, og en fin innføring for nyansatte. Kurset består av en blanding av tekst, bilder, videoer og konkrete forslag til leker og aktiviteter som gjør leken mer variert. Kurset tar et par timer og kan gjennomføres på både mobil, nettbrett eller datamaskin.

Ønsker dere et kurs der vi kommer til barnehagen – les om hvordan dere kan bli en Bravo-avdeling eller ta kontakt med oss for et pristilbud på post@intempo.no.

Ved kjøp av produktpakkene Bravo Kickstart og Bravo Level Up får dere automatisk tilgang til nettkurset og blir medlem i Bravoklubben.

Tilleggsinformasjon

Barnehagetype

Barnehage med to avdelinger, Barnehage med tre eller flere avdelinger, Familiebarnehage / Barnehage med en avdeling, Privatperson