Månedens Bravo-sjef i august

manedensbravosjefaugust_680

Etter to måneder med mer og mindre ferie i barnehagene landet over, og derfor ingen kåring i juni og juli,  har vi nå kåret «Månedens Bravo-sjef» for august. Barnehagemedarbeider Lill Dahle er primus motor og Bravo-sjef i Norlandia Andungen barnehage. Hun ble nominert av daglig leder Anniken Johansen som skriver følgende: «Jeg vil nominere Lill Dahle, fordi hun ser Bravo i sammenheng med de små barnas medvirkning i Norlandia Andungen barnehage

Vi er kjempeglade for arbeidet som blir gjort i Norlandia Andungen barnehage og i Andøy kommune generelt! Vi vet at det er mange Bravo-sjefer over hele øya som gjør en strålende innsats med Bravo-leken! Andøy kommune er en av de første kommunene i Norge der alle barnehagene leker Bravo-leken. Les mer om hva dette har hatt å si for kommunen her.

Norlandia Andungen barnehage har hatt sommer-Bravo ute med fest for Lill og barna. De fikk tilsendt et spesiallaget opplegg med ord- og bildekort, diplom til Bravo-sjefen og diplomer til alle barna i gjennomført Bravo-stil. Lill fikk også en egen Bravo-lue i ull fra Devold.

Lill har også svart på noen spørsmål om Bravo-leken, og her er svarene hennes.

1.     Hva er det morsomste med Bravo-leken?
At barna deltar, de samles og vi oppnår oppmerksomhet fra alle sammen. Foreldrene gir positiv tilbakemelding – de merker i hjemmet at barna liker dette.

2.     Hvor lenge har dere lekt?
Helt siden Bravo-leken ble introdusert i Andøy kommune, i 2012.

3.     Hva har du blitt mest overrasket over etter at dere/du begynte å leke Bravo-leken?
At barna snakker i søvne om Bravo-leken og at de etterlyser Bravo-leken når det er pauser fra leken.

4.    Hva er ditt beste Bravo-tips til andre som leker Bravo-leken i barnehagen?

  • Vær forberedt.
  • At de andre voksne deltar i leken.
  • At det sees i samsvar med hva barna er opptatt av til enhver tid.
  • Vær leken og engasjert.

NYHET! Egen facebookgruppe for Bravo-sjefer
Etter oppfordring fra noen Bravo-sjefer har vi nå opprettet en egen gruppe for Bravo-sjefer på facebook. I denne gruppen kan Bravo-sjefer over hele Norge stille spørsmål, få hjelp og dele av sine tips og erfaringer. Slik kan vi sammen gjøre Bravo-leken enda bedre! Du finner gruppen her, den er lukket, slik at bare Bravo-sjefene kan se innholdet. Be om å få bli medlem ved å følge lenken: https://www.facebook.com/groups/BravosjefNorge/

Facebooksiden Bravo-leken blir som før med oppdateringer fra oss. Husk å følge oss der også for å få med dere siste nytt!

Hvem blir «Månedens Bravo-sjef» i september?
Ønsker du å nominere en kollega som gjør en ekstra innsats med Bravo-leken i barnehagen? Målet vårt er å løfte frem ansatte over hele landet som gjør en ekstra innsats for å gi barna i barnehagen eller på skolen en utvikling som varer gjennom Bravo-leken. Om din kollega har tittelen Bravo-sjef eller ei, spiller ingen rolle. Det er jobben personen gjør som er viktig og som vi ønsker å vise at vi setter stor pris på! I tillegg har dere sjansen til å vinne et skreddersydd opplegg for en Bravo festrunde, med jubel, fanfarer, salutt og diplomutdeling til store og små. Og en fresh Bravo-lue som kun finnes i et begrenset opplag.

Send oss din nominasjon i dag og skriv kort hvorfor hun/han fortjener å vinne. Og vet du hva – det er lov å nominere seg selv! Alle nominerte fra januar til august er med i kåringen videre. Klikk her for å sende oss en e-post eller kommenter i kommentarfeltet under.

Del gjerne!

Hvem vil du nominere som «Månedens Bravo-sjef» i september?