Julie og Katarina ble "Månedens Bravo-sjefer"

Vi har nå kåret årets tredje «Månedens Bravo-sjef». Og vinneren for mars ble ikke bare en, men hele to Bravo-sjefer fra Steinrøysa barnehage SA i Nittedal. Julie Von Krogh Robarth, ped.leder, og Katarina Hernæs, ass., ble nominert av Maiken Christin Bakken, som er mor til et barn i barnehagen og hun skrev til oss:

«Julie og Katarina fortjener å vinne fordi jeg som mor ser gleden barna har og ikke minst hvor konsentrerte de er når disse to flotte ansatte holder på. De brenner for Bravo-leken i barnehagen, de har en ro for barna, barna lærer mye av dette, og de evner å få barna til å lytte, lære og snakke om. Disse to trenger å vite at de er dyktige i jobben sin, og gjør oss foreldre glade, trygge  på at barna har det bra og lærer! :)»

manedensbravosjefmars_680

Dette er det vi kaller en rørende nominasjon. Her er det ikke tvil om at jobben som gjøres er god, blir lagt merke til og satt pris på. Vi gratulerer! Dette bør selvfølgelig feires. Derfor har Steinrøysa barnehage SA fått tilsendt et spesiallaget opplegg for en Bravo festrunde! Spesiallagde ord- og bildekort, diplom til Bravo-sjefene og diplomer til alle barna i ekte Bravo-stil. I tillegg følger det med en helt ny Bravo-lue i ull fra Devold.

Vi har stilt Bravo-sjefene Julie og Katarina noen spørsmål og her er svarene vi fikk.

 1. Hva er det morsomste med Bravo-leken?
  Barnas engasjement, nysgjerrighet og gleden gjennom å leke.
 1. Hvor lenge har dere lekt?
  Barnehagen har lekt Bravo i noen år med de yngste. Her jobbes det godt igjennom hele året.  Her på vår avdeling, den mellomste, startet vi mer systematisk arbeid i nå høst.
 1. Hva har du blitt mest overrasket over etter at dere begynte å leke Bravo-leken?
  Barna bruker flere ord når de leker. Hvis vi ikke forstår hva de mener, finner de andre ord for å forklare.
 1. Hva er dine beste Bravo-tips til andre som leker Bravo-leken i barnehagen?
  Fortsett det gode arbeidet. Uansett hva mange mener om Bravo, så skjer det mye spennende samhandling mellom barn og voksne, og ikke minst, mellom barn – barn.

Hvem blir «Månedens Bravo-sjef» i april?
Ønsker du å nominere en kollega som gjør en ekstra innsats med Bravo-leken i barnehagen? Målet vårt er å løfte frem ansatte over hele landet som gjør en ekstra innsats for å gi barna i barnehagen eller på skolen en utvikling som varer gjennom Bravo-leken. Om din kollega har tittelen Bravo-sjef eller ei, spiller ingen rolle. Det er jobben personen gjør som er viktig og som vi ønsker å vise at vi setter stor pris på! I tillegg har dere sjansen til å vinne et skreddersydd opplegg for en Bravo festrunde, med jubel, fanfarer, salutt og diplomutdeling til store og små. Og en fresh Bravo-lue som kun finnes i et begrenset opplag.

Send oss din nominasjon i dag og skriv kort hvorfor hun/han fortjener å vinne. Og vet du hva – det er lov å nominere seg selv! Alle nominerte fra januar til mars er med i kåringen videre. Klikk her for å sende oss en e-post eller kommenter i kommentarfeltet under.

Del gjerne!

Hvem vil du nominere som «Månedens Bravo-sjef» i april?