Medlemsfordeler i Bravoklubben

bravoklubbenlogo_680

Velkommen!

Bravoklubben er ny av året og er et tilbud til alle Bravo-lekere. Medlemsfordelene er litt ulike for foreldre og barnehager.

Men for å ta det viktigste først; er du allerede medlem? Eller må du bli det?

Foreldre
Du blir automatisk medlem i Bravoklubben når du har kjøpt Bravo Explore, Bravo Skills eller deltatt i nettkurset for foreldre.
Ønsker du medlemsskap må du kjøpe enten Bravo Explore, Bravo Skills eller delta i nettkurset. Da får du brukernavn og passord. Medlemsfordelene for foreldre er:

– Tilgang til alle ressurser på Bravoklubbsiden i 12 måneder som du kan bruke for å variere Bravo-leken hjemme. Som dere vil se er noen av ressursene tilgjengelig for alle lesere, mens andre krever innlogging med brukernavn og passord.
– Tilgang til nettkurs i 12 måneder fra du har kjøpt produkt eller kurstilgang

Barnehager
Nye barnehager blir automatisk medlem i Bravoklubben i ett år når barnehagen har kjøpt produktpakken Bravo Kickstart eller Bravo Level Up. Dere vil ved kjøp få brukernavn og passord tilsendt.

Vi ønsker også erfarne barnehager som har lekt Bravo-leken lenge velkommen i Bravoklubben! Har dere kjøpt produkter før 2015 bestiller dere et årlig medlemsskap i Bravoklubben for å få tilgang på følgende medlemsfordeler.

– Tilgang til alle ressurser på Bravoklubbsiden som dere kan bruke for å variere Bravo-leken i barnehagen. Som dere vil se er noen av ressursene tilgjengelig for alle lesere, mens andre krever innlogging med brukernavn og passord.
– Tilgang til nettkurs for barnehager for alle ansatte i barnehagen. Perfekt for å friske opp kunnskapen eller for nyansatte.
– 1 time Bravo-veiledning for alle Bravo-sjefer i barnehagen
– Telefon/mail-support for Bravo-sjefer
– 10% på suppleringsmateriell (terning, blanke kort og stativ)

Bestill medlemsskap her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på post@intempo.no.