Hjelpemiddel

bObles

Mange barn med spesielle behov får i dag for lite stimulering, enda hjerneforskning viser at de egentlig trenger mer. Det å kunne være i variert bevegelse med venner og familie støtter barns utvikling og deltagelse i lek i hverdagen.

Søk om hjelpemiddel
Produktet kan søkes NAV Hjelpemiddelsentral.

  • bObles start blå: NAV HMS artikkelnr: 236552
  • bObles start lilla: NAV HMS artikkelnr: 232463
  • bObles up blå: NAV HMS artikkelnr: 232687
  • bObles up lilla: NAV HMS artikkelnr: 232686

Enkeltbarn med en bekreftet diagnose eller forventet forsinket motorisk utvikling kan søke om å få innvilget hjelpemiddelet fra NAV Hjelpemiddelsentralen som et hjelpemiddel for deltagelse i lek og hverdagslige situasjoner.

bObles Start
bObles Start er en modulpakke for de minste barna som ikke kan gå eller stå, til bruk i hjemmet. Pakken er satt sammen for å gi barna nødvendig støtte til deltagelse i lek og hverdagslige aktiviteter. Barna får utforske sin egen verden i tilrettelagte omgivelser og gir dem muligheter for utvikling og mestring. Se bilder og les mer i vår brosjyre: bObles Start 
bObles Up
bObles Up er for videre utvikling, og er en modulpakke for de barna som kan sitte, gå eller stå med støtte. Pakken er satt sammen for å gi barna nødvendig støtte og utfordringer for å kunne delta i lek og hverdagslige aktiviteter. Se bilder og les mer i vår brosjyre: bObles Up

Linker

Hjelpemiddeldatabasen:
bObles start
bObles up 

Brosjyrer/bruksansvisning:
Brosjyre for nedlastning finner du her.

 

Bruksanvisning/veiledning for bObles start.

Bruksanvisning/veiledning for bObles up.

Kontaktinformasjon
Kontakt oss for en hyggelig prat, produktdemonstrasjon eller tilbud! Ønsker du å kjøpe bObles uten å søke gjennom NAV HMS ber vi deg ta kontakt med oss direkte på post@intempo.no.