Personvernerklæring for Intempo AS

Følgende personvernerklæring gjelder for intempo.no / bravoleken.no, utsendelse av nyhetsbrev og vårt CRM-system. Les videre for mer informasjon om vår behandling av personopplysninger og cookies/informasjonskapsler. All behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende personvernregler.

For nettstedet, intempo.no / bravoleken.no gjelder følgende:
Informasjon som hentes inn og lagres hos oss er om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/intensjon ved besøk til intempo.no / bravoleken.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Ved besøk registreres kun din datamaskins IP-adresse, ikke din e-post adresse. Dersom du gjennom vår hjemmeside ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål og ei heller bli solgt eller gitt videre til tredjepart.

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. En cookie er ikke ett program og inneholder ikke virus. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies. NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.

Følgende informasjonskapsler brukes på intempo.no / bravoleken.no
Intempo AS bruker analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. Dataene som samles inn er ikke-personlige data (for eksempel type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 26 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Intempo AS bruker også Facebook Pixlestil å registrere ditt besøk på intempo.no / bravoleken.no  slik at vi kan annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker denne informasjonskapselen i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre. Gjennom Facebook Pixles samler vi ikke inn person- eller kontaktopplysninger, kun brukerhistorikken som er samlet på informasjonskapselen som er lagret lokalt på din maskin. Les mer om Facebooks retningslinjer for databehandling her.

Intempo AS sine hjemmesider inneholder lenker til andre nettsteder. Tredjepart har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Intempo AS er således ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder.

Intempo AS anser informasjonen på sine nettsider som pålitelig, men kan allikevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Intempo AS fraskriver seg således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

For nyhetsbrev gjelder følgende:
Ved frivillig samtykke og påmelding til nyhetsbrev lagres navn og e-post adresse, evt. tilhørighet til institusjon i vårt nyhetsbrevprogram eller i CRM-systemet SuperOffice. Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser blir også registrert i våre nyhetsbrevprogram gjennom MailChimp og SuperOffice. Dette gjelder om e-posten har blitt lest eller ikke, klokkeslett for når mailen ble lest og hvilket innhold som evt. har blitt klikket på. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i åpningsrate, lenkeklikk og evt. avmeldinger.

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi i Intempo AS derfor pliktig til å spørre om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan gi ditt samtykke via et digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet, som aktivt må fylles ut. Du har kanskje også mottatt mail hvor vi ber om ditt samtykke til utsendelse av nyhetsbrev. Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos MailChimp og SuperOffice. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte i Intempo AS.

Kontaktinformasjonen som samles inn, brukes til å sende deg nyhetsbrev med invitasjoner, nyheter og kampanjer, hvis du har samtykket til det, og viktige meldinger.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra våre utsendelser. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller trekke ditt samtykke. Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine opplysninger kan du klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.no.

For vårt CRM-system/kundebehandlingssystem gjelder følgende:
Intempo AS registrerer sine bedriftskunder (barnehager, skoler, offentlige kontorer o.l.) i kundebehandlingssystemet SuperOffice. Dette gjør vi med hjemmel i gjeldende personvernregler, herunder har vi enberettiget interesse for å behandle disse opplysningene for å kunne levere våre tjenester til våre kunder. Formålet for lagringen i kundebehandlingssystemet er å yte kundeservice og følge opp kundeforholdet videre. Opplysninger vi registrerer er begrenset til navn, stilling, tilknytning til institusjon som bhg., skole eller off.kontor, e-postadresse, telefonnummer og kjøps- og kurshistorikk. Hensikten er å kunne følge opp ditt kundeforhold hos oss.

Kundebehandlingssystemet er skybasert, sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte i Intempo AS. SuperOffice Norge har videre ansvar for sikker lagring av de personlige dataene. Intempo AS deler ikke informasjonen videre med tredjepart.

Sletting: Vi sletter opplysninger når formålet med behandlingen er oppnådd. Når du ikke lenger er kunde hos oss, vil vi slette deg fra vårt CRM system, med mindre lengre lagringstid følger av lovkrav.

Ønsker du ytterligere informasjon, eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Kontakt oss.