Bravo adventskalender

Julekrybben – 24 figurer i desember er en kalenderbok der barna hver dag får møte en av gjestene i julekrybben. Det følger med 24 pappfigurer av Maria, eselet, sauen og alle de andre. Figurene kan lekes med og konkretiserer innholdet for barna. Gjør juleevangeliget levende og skap koselige adventsminner sammen.

Tydelige tekst, store bilder og pappfigurer lar barna oppleve juleevangeliet med alle sansene sine. Det er en bok som er godt egnet for samlesing, som betyr at barnet får se og lese i boken sammen med deg.

engelihand_680

Hvilken dato er det i dag? Finn dagens figur, les ordet og setningen som hører til og bruk adventstiden til å bli kjent med de ulike personene og dyrene i julekrybben. Julekrybbefigurene i papp gjør opplevelsen enda mer levende for de minste. Bruk sansene og snakk om figuren! Hvem er det? Hva gjør den? Hvilke farger har den? Er det et dyr eller et menneske? Hva tror du den tenker på?

krybbe680

Pakker du inn figurene blir de til en adventskalender fylt med mening. Med ”lærertyggis” blir figurene en kreativ julekrybbe på veggen. Du kan også feste ispinner på og spille dukketeater med dem.

lesestund_680

Forhandlere
Kjøp adventskalenderen i vår nettbutikk eller hos:

Bok&Media, Oslo
Bergen Kristne Bokhandel
Jæren Kristne Bokhandel, Bryne
Koinonia, Bryne
Kristelig Bokhandel, Haugesund
Sunnbok, Stord
Høyer bokhandel, Arendal

Du finner mer inspirasjon på #bibelbravo! Kos dere sammen i adventstiden!

Ønsker du flere ressurser til trosopplæring? Les også om BibelBravo.

Del gjerne!