Månedens Bravo-sjef i februar?

Januar er snart over og vi er klare for å kåre årets første Bravo-sjef! Vi skal i år kåre en Bravo-sjef i februar, mars og april, og i september, oktober og november. Hvem blir det denne gangen?

I høst ble Ibra Kyambadde som jobber i Nordberg menighetsbarnehage i Oslo kåret til “Høstens beste Bravo-sjef”! Nå har du sjansen til å kåre din kollega. Har du en Bravo-sjef som gjør en ekstra innsats for å gi barna i barnehagen eller på skolen en utvikling som varer gjennom Bravo-leken? Om dere kaller kollegaen deres Bravo-sjef eller ei spiller ingen rolle. Det er innsatsen din kollega gjør som er viktig, og som vi ønsker å vise at vi setter stor pris på. Barnehagen eller skolen der Bravo-sjefen jobber får tilsendt et spesiallaget opplegg med ord- og bildekort, diplom til Bravo-sjefen og diplomer til alle barna i gjennomført Bravo-stil.

Hvem i din barnehage/skole fortjener utmerkelsen «Månedens beste Bravo-sjef» for innsatsen hun/han gjør?

Send oss ditt forslag i dag og innen 1. februar og skriv kort hvorfor hun/han fortjener å vinne. Nominerte du noen i høst blir de automatisk med videre i kåringen. Klikk her for å sende oss en e-post.

Kjenner du noen dette kunne være aktuelt for? Del gjerne.