Dyrelotto med Bravo-kortene

Dyrelotto er en slager som brettspill for de aller minste. I Bravo Skills og Bravo Kickstart/Level Up følger det med mange lottobrikker. Disse kan brukes på mange måter, både til memory, kobling av ord, bokstaver og bilder og selvsagt lotto! Vi har laget ferdige spillbrett som du kan laste ned og bruke når dere vil spille lotto.

Har du ikke lottobrikkene, men har lyst på dem? De følger med i pakken Bravo Skills og Bravo Kickstart/Level up og i Bravo Maxibøker 10 dyr (utg. fra 2012).

Du trenger
lottobrikkene av husdyr og villdyr fra Bravo Skills/Level Up, saks, eventuelt en lamineringsmaskin og utskrifter av lottobrettene

Slik gjør du det
Bravo Skills –> Slik gjør du det når du har bildekort med ord under:
Klipp lottobrikkene i to etter klippelinjene, slik at du får 20 bilder og 20 ord. Laminer brikkene om du ønsker dette. Legg bildene og/eller ordene opp ned i en haug på bordet. Bland godt! To til fem spillere kan delta, gi hver spiller et lottobrett til å ha fremfor seg på bordet og trekk etter tur ett kort fra haugen. Den som kan koble ord og/eller bilde mot bildet på lottobrettet får kortet og legger det på plass. Den første med fullt brett roper Bravo-lotto! Laminér gjerne brettene så holder de lenger og da kan dere spille flere ganger!

Bravo Kickstart/Level up –> Slik gjør du det når du bare har bildekort:
Finn frem lottobrikkene med bilder på. Laminer dem om du ønsker det. Legg bildene med bildesiden ned i en haug på bordet. Bland godt. To til fem spillere kan delta, gi hver spiller et lottobrett til å ha fremfor seg på bordet og trekk etter tur ett kort fra haugen. Den som har bildet får kortet og legger det på plass på lottobrettet. Førstemann til fullt brett roper Bravo-lotto! Laminér gjerne brettene så holder de lenger og da kan dere spille flere ganger.