Fire fiks ferdige ukesopplegg

Bravo-leken utviklet i 2014 i samarbeid med minstemme.no fire ukesopplegg om medbestemmelse, deltakelse og demokrati. Ukeoppleggene er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 3 år, men vil egne seg godt til eldre barn også.

Ukesoppleggene kan lett knyttes til den vanlige Bravo-runden for dere som allerede leker Bravo-leken, og for andre kan oppleggene legge grunnlaget for en temauke. Hvert ukesopplegg består av en Maxibok om temaet og aktivitetskort som gir instruksjoner til ulike aktiviteter hver dag i en hel uke. For barnehager er ressursene og oppgavene tilpasset innholdet i rammeplanen. Last ned ukesoppleggene ved å følge lenkene under.

Ukesopplegg om mangfold, demokrati og grunnlovsjubileet

Ukesopplegg om respekt og likestilling

Ukesopplegg om FN

Ukesopplegg om nestekjærlighet og Nobels fredspris

 

 

Andre Maxibøker om spennende tema
Maxibøker er lettleste bøker for barn som passer fra de er 1,5 år gamle.

Til iPad, Mac og iPhone
Har du iPhone eller iPad finner du åtte enkeltbøker i Maxibokformat på iBooks til 39 kr stk, både på bokmål og nynorsk. Titlene er valg, demokrati, politikk, påske, 17. mai, Samenes nasjonaldag, jul og følelser. Du finner alle bøkene her.

Trykt opplag
I Bravo Kickstart/Level Up følger det med 10 Bravo Maxibøker. Titlene er brunbjørn, gaupe, rødrev, ekorn, pinnsvin, brannbil, 17. mai, Samenes nasjonaldag og valg.

Gratis Maxibøker
Maxibøkene om advent, jul og påske finner du gratis på ressurssiden vår til hver høytid.