Gavemidler fra SR-stiftelsen

Ligger din barnehage i Hordaland?
Da kan du melde på din avdeling til et toårig løp med Bravo-leken. Vi er veldig glade og takknemlige for SR-stiftelsen har tildelt midler til Bravo-materiell for barnehager i Hordaland og Rogaland!

Språk og fysisk aktivitet i samlingsstunden
Intempo har utviklet Bravo-leken og har fått midler til å dele ut 20 sett Bravo Kickstart/Level up (verdi pr. sett 9490 kr). Dette er språkverktøyet som sikrer barnehagens og spesielt småbarnsavdelingens fokus på språk, sansestimulering og fysisk aktivitet i samlingsstunden.

Kunnskapsbasert praksis gir bedre skolestart for flere
Målet er å leke seg til økt ordforråd, forståelse og språklig bevissthet. Barnet bruker både synet, hørselen, smak, lukt og taktilsansen aktivt. Hver lekeøkt tar ikke mer enn 5-15 minutter daglig tre måneder på høsten og tre måneder på våren. Barnehager som bruker materiellet som et supplement gir flere barn bedre leseferdigheter ved skolestart. Innsatsen gjøres de første 1000 dagene, og resultatene viser altså igjen flere år senere.

I Rogaland har midler fra Sparebankstiftelsen SR-bank gått til Bravo-materiell i Strand kommune som du kan se i filmen under!

I Hordaland er vi på jakt etter barnehager, gjerne flere i samme kommune, som har lyst å starte opp med Bravo-leken fra høsten 2018. Det vil bli holdt felles Bravo Kickstart-kurs høsten 2018 og 2019 i Hordaland  og avdelingen får Bravo-materiellet Bravo Kickstart/Level up til en verdi av 9490 kr . Kursdato i Hordaland blir tirsdag 28. august, kl 18-21.

Kjenner du ikke til Bravo-leken? Les mer på denne siden.

Vil dere være med?

Her er forutsetningene for å delta:

– 3-5 deltakere fra avdelingen deltar på kveldskurset i Bravo-leken i august 2018. Kursavgift 2018: 2000 kr samlet for avdelingen. Kursavgiften inkluder i tillegg til selv kurset også veiledning og oppfølging av barnehagen underveis i perioden.

– Avdelingen bruker materiellet i Bravo Kickstart barnehageåret 2018/2019.

– De samme 3-5 deltakerene deltar igjen på nytt kveldskurs B2 Level up i juni 2019. Kursavgift 2019: 2000 kr samlet for avdelingen. Kursavgiften inkluder i tillegg til selv kurset også veiledning og oppfølging av barnehagen underveis i perioden.

– En kontaktperson utnevnes som Bravo-sjef og blir bindeledd mellom Intempo og barnehagen. Bravo- sjefen mottar oppfølgingsmail fra Intempo og svarer på evalueringsskjema i etterkant.

Ja, vår avdeling vil være med på dette!
Fyll ut kontaktskjemaet under med navn på barnehage, avdeling, alder på barna, telefon, e-post og navn på kontaktperson i barnehagen. Skriv også gjerne litt om hvorfor din avdeling kan tenke seg å være med på dette!


 

Kjenner du noen som kan tenke seg dette? Tips dem!