Høstens beste Bravo-sjef

I november spurte vi hvem dere ville nominere til “Høstens beste Bravo-sjef” og vi fikk god respons! Så god respons at det virkelig ble et vanskelig valg for oss i Intempo i kåringen av vinneren!  Til slutt landet vi på Ibra Kyambadde som er Bravo-sjef i Nordberg menighetsbarnehage i Oslo. Han ble nominert av styrer Tonje Laurendz Bornø som skriver følgende:  

Vi har en fantastisk inspirerende og dedikert Bravo-sjef,  som tar ansvar, og som sørger for at barna synes det er gøy med Bravo-leken! Han er kreativ og morsom, og har innlevelse i gjennomføringen. Videre har han kontroll på materiell og planer! Han er også god på å observere og evaluere, slik at leken tilpasses alle barna, og slik at den tar høyde for dagsform og «hvor barna er». Han ser verdien i Bravo-leken, og vet hvor viktig den er for barna våre. Jeg synes han fortjener tittelen!

 

1218_bravosjeffeiring3_680Nordberg Menighetsbarnehage har lekt Bravo-leken siden 2012 og har virkelig fått leken under huden! Gratulerer med den gode gjennomføringen og med en så dyktig Bravo-sjef! Barnehagen fikk tilsendt et spesiallaget opplegg med ord- og bildekort, diplom til Bravo-sjefen og diplomer til alle barna i gjennomført Bravo-stil. Ibra fikk også noen spørsmål i forbindelse med kåringen og her er hans svar.

 

1218_bravosjeffeiring2_6801.     Hva er det morsomste med Bravo-leken

Det morsomste med Bravo-leken er å se hvordan 1-åringene (som begynte med Bravo nå i høst), gleder seg til å leke Bravo! De roper «Bravo» når de ser meg! -Og 2-åringene som etterlyser Bravo-leken hvis vi en dag ikke har lekt det på det tidspunktet vi pleier å leke det!

2.     Hva har du blitt mest overrasket over etter at dere/du begynte å leke Bravo-leken?

Jeg er mest overrasket over å se barnas språklige utvikling, og å se at interessen for språket er så tydelig hos dem. De bruker ordene, tallene og bokstavene aktivt og på eget initiativ i hverdagen.

3.     Hva er ditt beste Bravo-tips til andre som leker Bravo-leken?

De voksne må synes at det er gøy å leke Bravo! Du må være leken og glad, da smitter du barna!

1218_bravosjeffeiring_680Nye kåringer i 2019
På grunn av responsen i november har vi valgt å kåre “Månedens Bravo-sjef” i Bravo-månedene januar, februar og mars, og september, oktober og november i 2019. Det blir derfor seks nye sjanser til at nettopp deres Bravo-sjef stikker av med tittelen! Har du en Bravo-sjef som gjør en ekstra innsats for å gi barna i barnehagen eller på skolen en utvikling som varer gjennom Bravo-leken? Vi tar i mot flere forslag på Bravo-sjefer, skriv gjerne kort hvorfor hun/han fortjener å vinne! Og vet du hva – det er også lov å nominere seg selv! Klikk her for å sende oss en e-post.

Egen facebookgruppe for Bravo-sjefer

Det finnes også en egen gruppe for Bravo-sjefer på Facebook. I denne gruppen kan Bravo-sjefer over hele Norge stille spørsmål, få hjelp og dele av sine tips og erfaringer. Slik kan vi sammen gjøre Bravo-leken enda bedre! Du finner gruppen her, den er lukket, slik at bare Bravo-sjefene kan se innholdet. Be om å få bli medlem ved å følge lenken: https://www.facebook.com/groups/BravosjefNorge/

Facebooksiden Bravo-leken blir som før med oppdateringer fra oss. Følg oss gjerne der også for å få med dere siste nytt!

Kjenner du noen dette kunne være aktuelt for? Del gjerne.