Lansering av eBøker

Bravo Maxibøker kommer nå i et helt nytt format, Bravo eBøker til iPaden. Selvsagt både på bokmål og nynorsk. Dette er lettleste faktabøker om dagsaktuelle tema som passer spesielt for barn fra 1,5 år og oppover. Teksten i bøkene har ekstra tydelig skrift, fordi vi i disse bøkene setter skriftspråket i sentrum.

Har dere iPad hjemme eller i barnehagen kan dere nå ta den frem og bruke den i Bravo-runden. Dere kan selvsagt også bare kose dere med bøkene i lesekroken. Bøkene om valg, demokrati, politikk, juleevangeliet, påskeuken, 17. mai, Samenes nasjonaldag og følelser ligger nå i iBooks og koster 39 kr. Du finner alle bøkene her. I bøkene kan dere bla i nøkkelordene, setningene og se på de fine bildene. I hver bok finner dere også spørsmål til teksten, som dere sammen kan svare på med valgbrettet. Bøkene er svært egnet til samlesing på grunn av den store og tydelige teksten. Samlesing betyr at barnet får se og lese i boken sammen med deg.

Er du usikker på hvordan du gjør det? Her kommer en liten brukerguide.

1) Last ned iBooks fra App Store, om du ikke allerede har appen på iPaden. Åpne deretter iBooks ved å trykke på ikonet i menyen.

eboksokibooks

2) Søk på Bravo-leken eller Intempo for å finne alle bøkene vi har gitt ut.

eboksokbravoleken

3) Klikk på boken du ønsker å kjøpe (39 kr) og trykk last ned.

ebokalleboker

4) Vent til boken dukker opp i ditt iBooks library og klikk på boken for å åpne den.

ebokibookslibrary

5) Les instruksjonene på side 2 og kos deg deretter med boken sammen med barna!

eBokinformasjon

Del gjerne – så får andre vite om Bravo eBøker! Perfekt nå som valget nærmer seg!