bobles_helsestasjon_680
boblesproduktbilderhmsbObles_ganedfrabordet_680anteater_tumb_ (4)boblesalleeriaktiviter_1200produktkategori_aktivesittemobler680

bObles helsestasjon

9.990,00kr

NYHET! bObles helsestasjon er aktive møbler som inspirerer til variert bevegelse. bObles gjør det enkelt og gøy å ligge på magen, rulle, krabbe, stå, gå, hoppe og balansere – som er selve grunnkjernen i kroppslig utfoldelse. bObles kan brukes på venterommet av alle barn uavhengig av motoriske ferdigheter, som stol under synsundersøkelse eller som hinderløype for førskolebarn.

bObles er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter.

Clear selection
Varenummer: 6222. Kategori: .

Produktbeskrivelse

bObles er dansk design og bygget opp omkring barns motoriske utvikling i samarbeid med fysioterapeuter og hjerneforskere. På samme måte som Bravo-leken anbefaler en helhetlig tilnærming, viser bObles til at det å ligge på magen, rulle, krabbe, stå, gå hoppe og balansere gjelder til alle tider i alle aldre og er selve grunnkjernen i kroppslig utfoldelse. bObles har 5 ikon som i all sin enkelhet skal forstås som motorikk på den morsomme måten – ikke helt ulikt det vi allerede kjenner fra terningen i Bravo-leken.  bObles kaller det ”Den glade udvikling”. 

bObles helsestasjon leveres i blått eller lilla!

Les mer i vår folder som beskriver funksjonene til alle bObles-dyrene.