bokogfigurer_680

Bravo adventskalender – Julekrybben

249,00kr

UTSOLGT! Ønsker du å bestille til advent 2020? Send e-post til post@intempo.no. Bravo adventskalender passer for de aller minste og er en adventskalender med mening! I boken får barna hver dag i adventstiden møte en ny figur fra julekrybben. 24 pappfigurer konkretiserer innholdet for de minste og gjør fortellingen levende for dem! Skap koselige adventsminner for de minste!

Tomt på lager

Varenummer: 8500. Kategorier: , .

Product Description

Dette er en adventskalenderbok på bokmål for de aller minste der dere hver dag blir kjent med en ny figur fra julekrybben. Den store teksten og de store bildene i boken gir barna gode og tydelige sanseinntrykk gjennom syn, hørsel og berøring. Dette gjør også boken godt egnet til samlesing, som betyr at barnet får se og lese i boken sammen med deg.

Finn dagens figur, les ordet og setningen som hører til og bruk adventstiden til å bli kjent med de ulike personene og dyrene i julekrybben. Julekrybbefigurene i papp gjør opplevelsen enda mer konkret for de minste. Gjør gjerne møtet med hver ny figur til en rik sanseopplevelse ved å snakke om figuren og beskrive den med alle sansene. Hvem er det? Hva gjør den? Hvilke farger har den? Er det et dyr eller et menneske?

Pakker du inn figurene blir de til en adventskalender fylt med mening. Bruker du ”lærertyggis” kan dere henge figurene på veggen og leke med dem der. Du kan også feste ispinner på og spille dukketeater med dem.

Du finner mer inspirasjon på #bibelbravo! Tag gjerne dine bilder med #bibelbravo også! Kos dere sammen i adventstiden!

Kalenderen blir sendt som brev, og 69 kr i frakt tilkommer på ordren.

Du liker kanskje også…