kickstart_samisk_680

Bravo Kickstart samisk

6.237,00kr

Språkverktøyet Bravo Kickstart samisk er tilpasset til den samiske kulturen og oversatt til tre samiske språk, nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk. Materiellet gir morsomme og aktive samlingsstunder i barnehagen, på skolen eller til hjemmebruk. Gi alle samiske barn muligheten til å oppleve det samiske språket gjennom bokstaver og begreper! Et systematisk og helhetlig språkverktøy, utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk. 24 ukeplaner og nettkurs er inkludert.

Velg målform på ord- og bildekort:

Velg målform på alfabet:

Velg målform på aktivitetslykkehjul:

Product Description

Bruk materiellet i Bravo Kickstart samisk til en stasjonsbasert samlingsstund, der nye sanseopplevelser, bokstaver og begreper blir introdusert for barna. Samlingsstunden legger grunnlaget for  gode samtaler og aktiviteter resten av dagen. Hver stasjon varer i omtrent ett minutt før dere ruller, snurrer eller krabber videre til neste stasjon. Leken er et godt supplement til høytlesning, sang og samtale.

Når du kjøper Bravo Kickstart samisk får du:

Ønker dere å bli en Bravo-avdeling og følge vårt kursløp? Les mer her.

Vi fikk spørsmål om å være en pilotbarnehage for å teste ut Bravo-leken på sørsamisk. Vi syntes det virket veldig spennende, så vi kastet oss på. Vi har fått et meget godt inntrykk av Bravo-leken, og kommer til å fortsette med den. Barna synes det er gøy og de viser interesse, og vi ser at de lærer ulike ord og begreper veldig fort!” 

Morten Berg, pedagogisk leder i Suaja maanagïerte

“Endelig et systematisk og helhetlig språkverktøy for de yngste barna! Barna viser glede over å leke Bravo-leken, det er en del av den daglige rutinen. Godt bygget opp med tanke på fagområdene og ulike temaer. Også overførbart til andre aktiviteter i barnehagen.”

Tonje Laurendz Bornø, styrer i Nordberg menighetsbarnehage

“Vi har fått et konkret verktøy å bruke i arbeidet med de minste barna. Bravo er lagt opp på en slik måte at det går rett inn i det pedagogiske arbeidet på avdelingen. Det krever lite forberedelser og tar relativt liten tid å utføre når vi først har fått det inn under huden.”

Anne Brith Tangenes, styrer i Solund barnehage

Additional Information

Målform

Lulesamisk, Nordsamisk, Sørsamisk

Du liker kanskje også…