mini_680

Bravo Mini

1.490,00kr

Bravo Mini er et samspillsverktøy for foreldre og barn som passer godt i permisjonstiden. Det er de første 1000 dagene at barnehjernen utvikler seg aller mest og er mest mottakelig for læring. Bruk derfor tiden du hjemme med barnet til noe morsomt og meningsfullt!

Les videre og lær mer om hvordan du leker med Bravo Mini!

Velg farge på bObles kylling:

Kun 3 på lager

Product Description

Bravo Mini er et samspillsverktøy til bruk i permisjonen. Bravo Mini er derfor spesielt utviklet for de aller minste og for deg som er hjemme med barnet ditt. I noen kommuner deles det også ut gratis på helsestasjonen på 4-måneders-konsultasjonen gjennom egne prosjekter. Gjennom samspillsøktene får den voksne og barnet delta i en aktiv lek med bokstaver og ord som gir barn muligheten til å utvikle språket sitt i trygt samvær med en voksen. Leken gir foreldrene en samspillsaktivitet som selv de minste kan delta i.

Ta kontakt for rabatt ved bestilling av flere pakker til din barselgruppe.
Ønsker du veiledning for å søke midler for et helsestasjonsprosjekt, ring 970 43 426.

Tidlig start
Barnet har kanskje utviklet en dagsrytme nå. I lengre perioder av dagen vil barnet være våkent, mett og uthvilt. Barnet ser bedre og har blitt mer mobilt. Det er nå barnet utvikler seg og legger grunnlaget for resten av livet. Det er nå barnet er mest mottakelig for læring. Bruk derfor tiden du hjemme med barnet til noe morsomt og meningsfullt!

Bravo Mini inneholder:

  • 10 bokstavkort med små og store bokstaver
  • 10 ord- og bildekort
  • 1 bordkalender med forslag til 30 samspillsaktiviteter
  • 1 bObles-kylling

Men hvordan bruker du dette materiellet? Se filmen, les videre og lær mer!

Bordkalenderen er utgangspunktet for leken
Sett bordkalenderen godt synlig, et sted der du oppholder deg mye sammen med barnet ditt. På kjøkkenbordet er kanskje den mest opplagte plassen, eller på stellebordet eller lekematten.

Til hvert ord finner du tre punkt, som forslag til aktiviteter dere kan gjøre sammen. Et forslag er å bla til det første ordet fisk, og så gjøre den første aktiviteten som er foreslått. Neste dag blar du videre og gjør den første aktiviteten under dette ordet. Etter ti dager er dere gjennom alle ordene og du kan bla tilbake og gjøre aktivitetsforslag nr. 2 på alle kortene. Når du har gjort dette tre ganger har dere allerede lekt Bravo-leken i en måned! Supert!

Etterhvert som du blir kjent med materiellet vil det føles naturlig å finne på egne aktiviteter knyttet til bokstavene og ord- og bildekortene. Lek deg fram!

Slik kan du bruke kortene med røde ord og bilder:
Ti ord- og bildekort med fantastiske illustrasjoner og korte ord følger med i pakken. Begrepene er valgt med tanke på å introdusere et variert lydbilde. Barnet får erfare alle vokalene i det norske språket, både trykklette, korte og lange i tillegg til enkelt og dobbeltkonsonanter. Illustrasjonene har klare farger og skaper grunnlag for gode samtaler. Utforsk ordene sammen; hva er første lyd og hvordan ser bokstavene ut? Snakk sammen om bildet; kan vi se, høre, smake, lukte eller kjenne det?

Slik kan du bruke bokstavkortene:
Du kan vise bokstavens navn, bokstavens lyd, stor bokstav og liten bokstav. Du kan finne noe som begynner med lyden, tegne bokstaven i sanden eller grøten og overdrive lyden med munnen og ansiktet ditt.

Slik kan du bruke bObles-kyllingen:
bObles-kyllingen har mange lekefunksjoner.  Bruk kyllingen i den aktive leken med barnet ditt. Babyen kan ligge på magen og klemme den mens nakken og ryggen styrkes. Dere kan også vippe frem og tilbake liggende og sittende.  Det lille barnet kan slå ut vingene og fly fra side til side. Bruk den etter hvert for å øve på balansen eller som krakk. Større barn og voksne kan bruke kyllingen til å balansere på, med ett eller flere ben. Kyllingen elsker å leke, og den stimulerer balansen til både store og små.

Materiellet passer både for nynorsk- og bokmålsbrukere.

Du liker kanskje også…