Månedens Bravo-sjefer i november

bilde-01-12-2016-09-55-46

Vi har kåret «Månedens Bravo-sjefer» i november. Fagarbeiderne May Kristin Haugen og Marianne Kalland er Bravo-sjefer i Haugatun barnehage på Kyrksæterøra. De ble nominert av hverandre, og styreren synes de gjør en fantastisk jobb, og hun skriver følgende:

«May Kristin er alltid glødende engasjert – den som drar oss i gang og Marianne er alltid forberedt. Hver økt er gjort klar til egen gruppe og Marianne er alltid behjelpelig hvis den andre gruppa trenger hjelp.»

Haugatun er en av flere private barnehager på Kyrksæterøra som leker Bravo-leken.

Feiringen av Bravo-sjefene var vellykket og de var veldig fornøyd med overraskelsen de fikk tilsendt i posten. De fikk tilsendt et spesiallaget opplegg med ord- og bildekort, diplom til Bravo-sjefene og diplomer til alle barna i gjennomført Bravo-stil og en egen Bravo-lue i ull fra Devold.

haugatun-bravosjef

May Kristin og Marianne har også svart på de samme spørsmålene som de tidligere Bravo-sjefene.

1.     Hva er det morsomste med Bravo-leken?

Det morsomste er at barna er med og vi ser at de lærer mye av det – og gleden barn og voksne viser sammen under Bravo-leken.  Det er så bra at barna syns det er gøy – de blir ivrige når vi ordner klart. I tillegg er dette «artig» for oss voksne.

2.     Hvor lenge har dere lekt?

Vi er godt i gang med år nr 2 (Har lekt Bravo-leken i 3 år snart, men det første året regner vi som et prøveår)

3.     Hva har dere blitt mest overrasket over etter at dere/du begynte å leke Bravo-leken?

Hvor fort barna lærer hver enkelt stasjon – og at de kjenner igjen ting vi har hatt på stasjonene i hverdagen.

4.    Hva er ditt beste Bravo-tips til andre som leker Bravo-leken i barnehagen?

Det er nok med 8 barn på gruppa – ikke for mange barn pr gruppe. Gjøre litt ekstra ut av puslestasjonene; la barna få smake på, kjenne på kjøkkenting, farger, antall osv.

Egen facebookgruppe for Bravo-sjefer
Etter oppfordring fra noen Bravo-sjefer har vi nå opprettet en egen gruppe for Bravo-sjefer på facebook. I denne gruppen kan Bravo-sjefer over hele Norge stille spørsmål, få hjelp og dele av sine tips og erfaringer. Slik kan vi sammen gjøre Bravo-leken enda bedre! Du finner gruppen her, den er lukket, slik at bare Bravo-sjefene kan se innholdet. Be om å få bli medlem ved å følge lenken: https://www.facebook.com/groups/BravosjefNorge/

Facebooksiden Bravo-leken blir som før med oppdateringer fra oss. Følg oss gjerne der også for å få med dere siste nytt!

Del gjerne!