Månedens Bravo-sjef i september

mndbravosjefseptember_680

Vi har kåret «Månedens Bravo-sjef» i september. Pedagosisk leder Silje Lia Lindal er Bravo-sjef i Dyrebo gårdsbarnehage i Vegårshei. Hun ble nominert av styrer og eier Elin Esperås som skriver følgende: «Silje har jobbet med språkutvikling lenge i barnehagen, og hatt ansvaret for det. Etter at vi begynte med Bravo, fikk ho fort ansvaret for det, og er flink til å få med både barn og voksne på det. Ho er god til å få språkutvikling til å være gøy, og har lagt Bravo-kortene lett tilgjengelig for oss andre. Silje er en person som virkelig ser hvert enkelt barn, bryr seg og ser deres behov.»

Dyrebo gårdsbarnehage har i løpet av det siste året deltatt på introduksjonskurset B1A Kickstart og oppfølgingskurset B1B Inspire. De har gjennom disse kursene fått en god start på Bravo-leken!

En overraskende Bravo-feiring for Silje og alle barna ble gjennomført denne uken! En morsom Bravo-samling med festkortene og god mat! De fikk tilsendt et spesiallaget opplegg med ord- og bildekort, diplom til Bravo-sjefen og diplomer til alle barna i gjennomført Bravo-stil. Silje fikk både krone av barnehagen og en egen Bravo-lue i ull fra Devold. Se flere bilder fra feiringen på facebooksiden vår!

Silje har også svart på noen spørsmål om Bravo-leken, og her kan du lese svarene hennes.

1.     Hva er det morsomste med Bravo-leken?
Det morsomste med Bravo-leken er at den fenger ungene, og at den er så lett å bruke. Både inne, ute og på tur!

2.     Hvor lenge har dere lekt?
Vi har jobbet med Bravo som språkverktøy i ca et år. Vi har prøvd oss litt frem, og jobbet litt periodevis. Men nå etter sommeren har vi begynt å leke Bravo fast 3 dager i uka, noe som fungerer veldig fint for oss.

3.     Hva har du blitt mest overrasket over etter at dere/du begynte å leke Bravo-leken?
Jeg har blitt mest overrasket over hvor lett anvendelig Bravo er. Også er det veldig gøy å høre spesielt de minste barna bruke nye ord og engelske ord fra Bravo-kortene.

4.    Hva er ditt beste Bravo-tips til andre som leker Bravo-leken i barnehagen?
Mitt beste Bravo-tips er å få Bravo-samlingene på månedsplanen, og få Bravo-samlingene tidlig på dagen. Det er viktig å prioritere Bravo-leken!

NYHET! Egen facebookgruppe for Bravo-sjefer
Etter oppfordring fra noen Bravo-sjefer har vi nå opprettet en egen gruppe for Bravo-sjefer på facebook. I denne gruppen kan Bravo-sjefer over hele Norge stille spørsmål, få hjelp og dele av sine tips og erfaringer. Slik kan vi sammen gjøre Bravo-leken enda bedre! Du finner gruppen her, den er lukket, slik at bare Bravo-sjefene kan se innholdet. Be om å få bli medlem ved å følge lenken: https://www.facebook.com/groups/BravosjefNorge/

Facebooksiden Bravo-leken blir som før med oppdateringer fra oss. Følg oss gjerne der også for å få med dere siste nytt!

Del gjerne!