Månedens Bravo-sjef i oktober

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies det! Og nå kan vi endelig presentere “Månedens Bravo-sjef i oktober” som ble Heidi Liahagen fra Dalsøyra barnehage i Gulen kommune. Hun ble nominert av sin kollega Åshild Dåe Midtbø som skryter av hennes tilretteleggingsevner og skriver følgende i sin nominasjon:

Heidi har ansvaret for Bravo Level Up på mi avdeling, me gjennomfører det kvar vår dag, men ho er den som lagar ekstra vekeplanar og Bravo-materiell til diverse tema me har. Ho er kjempeflink til å lage Maxibøker, bl.a. 8(!) ulike bøker om Kardemomme by, og Maxibøker der barna sjølv har valt tema. Heidi brenn for Bravo og har blitt utnemnt Bravo-sjef av oss andre. Tidlegare har ho vore i ein annan barnehage i Gulen kommune og vist korleis ho jobbar slik at dei kan bruke det i sin Bravo-leik! Heia Heidi!

Selvlaget materiell
Heidi fikk en skikkelig overraskelse av sine kollegaer Åshild, Lilly, Anna, Mariell og Anette da de overrasket henne med Bravosjef-feiring en dag i oktober. Hun visste ingenting og ble skikkelig glad for tittelen som “Månedens Bravo-sjef”. Dalsøyra barnehage er inne i sitt tredje år med Bravo-leken og bruker Bravo Kickstart på småbarnsavdeling og Bravo Level Up på storbarnsavdeling. Barna på storbarnsavdelingen jubler når de skal leke Bravo-leken og der bruker de aktivt de blanke ukeplanene og lager kort, Maxibøker og ukeplanen ut fra hvilke tema de arbeider med og ut i fra barnas interesser. Under ser du bilder av tre ulike egenkomponerte Maxibøker og noen egenkomponerte adventskort.

maxibok_selvlaget_dalsøyra_1000 maxibok_selvlaget_dalsøyra2_1000 maxibok_selvlaget_dalsøyra3_1000

 

 

 

 

 

 

 

 

egnekort_selvlaget_dalsøyra_1000

 

 

 

 

 

Heidi forteller som mange andre Bravo-sjefer før henne at det hun har blitt mest overrasket over er at barna lærer ord- og bokstaver og at de faktisk gjenkjenner egne bokstaver i navnet sitt. Hun vil gjerne tipse andre om å knytte Bravo-leken opp mot tema og tenke enkelt når dere lager egenkomponert materiell.

Hvem blir Månedens Bravo-sjef i november?
Mandag 18.11. holder vi vår første direktesendte Bravo-veiledning i gruppen for Bravo-sjefer på Facebook. I denne direktesendingen vil vi kåre “Månedens Bravo-sjef i november”, så send gjerne inn et forslag på din Bravo-sjef før mandag morgen.

For å delta i direktesendingen må du være medlem av gruppen Bravo-sjef Norge, og det kan alle som leker Bravo-leken være, uavhengig av om du leker hjemme, i barnehagen eller på skolen. Du finner gruppen her, den er lukket, slik at bare medlemmene kan se innholdet. Be om å få bli medlem ved å følge lenken: https://www.facebook.com/groups/BravosjefNorge/.

Del gjerne!