Hva er Bravo-leken? Hvorfor leker vi på denne måten? Hvem passer leken for?
Les mer under “Om Intempo”. Eller i nettkurset vårt.

Hvordan kommer jeg i gang med Bravo-leken?
Les mer under “Slik kommer du i gang”.

Hva er mitt brukernavn og passord?
Ved første gangs handel i vår nettbutikk fikk du tilsendt en e-post med brukernavn og passord. Emnefeltet på denne e-posten er: “Kontoen din på Bravo-leken». For å logge inn når du besøker bravoleken.no kan du klikke på LOGG INN i menylinjen øverst på hver side og deretter skrive inn brukernavn og passord. Når du logger inn på din konto vil du ha muligheten til å gjøre følgende:
– endre passordet ditt
– endre din kundeinformasjon
– vise dine siste ordrer, laste ned ukeplaner og Maxibøker i PDF-format som du har kjøpt

Jeg har glemt/finner ikke mailen med mitt brukernavn og passord, hva gjør jeg?
Gå til denne siden. Skriv inn mailadressen din (som du brukte da du bestilte materiell), og du vil motta en mail med informasjon om ditt brukernavn og en lenke til å opprette nytt passord. Du kan deretter logge inn.

Hvor finner jeg Maxibøkene i PDF-format som jeg har kjøpt?
Du har to alternativ:
a) Bøkene kommer som nedlastbare filer på e-postadressen du oppgir ved utsjekk. Emnefeltet på denne e-posten er: “Bravo-leken-ordren din den (dato) er fullført – laste ned filene dine”. Klikk på den grønne lenken i mailen så vil boken åpne seg. Skriv ut og bind den sammen og dere er klare for lek og læring!
b) Logg inn her på bravoleken.no med ditt brukernavn og passord. Dine kjøpte bøker ligger som lenker du kan trykke på og deretter laste ned.

Hvordan får jeg tilgang til nettkurset?
Vi hadde tidligere en betal-løsning på nettkurset vårt. Vi har nå avsluttet denne løsningen og gjort nettkurset gratis tilgjengelig for alle. Ta nettkurset vårt her.

Jeg har materiell eldre enn Bravo Kickstart og Bravo Level Up, finnes det ukeplaner som passer til dette?
Har du Bravo Skattekista, Bravo Aktivitetskoffert, Bravo Skattejakt eller Bravo Maxibøker (alt utgitt fra 2012 og fremover) vil ukeplanene til Bravo Kickstart og Bravo Level Up passe. Les mer om dette her. Materiell eldre enn dette finnes det ikke ukeplaner til. Ta kontakt på post@intempo.no for å få tilsendt ukeplaner.