Språklek hjemme?

Er du på jakt etter morsomme og lærerike aktiviteter? Her finner du lærerike aktiviteter, helt gratis. Ønsker du et opplegg med ukeplaner som du kan bruke hver dag i 12 uker anbefaler vi Bravo Skills.

Bravo Skills er en aktivitetspakke utviklet for barn fra 6-12 måneder og oppover, men passer spesielt godt for barn i barnehagealder. Skills kan også gi et løft i lese- og skriveutviklingen for skolebarn. Les hvordan eldre barn kan bruke Bravo-leken her! Gjennom en aktiv og stasjonsbasert lek med ord og bokstaver kan du bidra til at læring blir lettere for barnet ditt.

Prøv fire uker gratis! De finner du her.

Barnehjernen er mest mottakelig de første leveårene, og sporene vi lager nå setter varige spor – på godt og vondt! Kunnskap om barns tidlige hjerneutvikling viser at trygghet, variert bevegelse, språk – og sansestimulering, næringsrik mat og hvile er viktige ingredienser i hverdagen for de minste. Les mer om dette her.

Kjøp Bravo Skills her!

Bravo-leken er en aktiv lek med bokstaver og ord som gir barn muligheten til å utvikle språket sitt i trygt samvær med en voksen. Du kan lære Bravo-runden i nettkurset vårt og der finner du også tips til hvordan du kan leke med eldre barn.

Flere språk og tegnspråk
Materiellet passer både for bokmål- og nynorskbrukere. Kurs, ukeplaner og aktivitetskort for de voksne leveres kun på bokmål. Materiellet passer også for familier som ønsker å leke på flere språk på grunn av mange blanke ordkort til å oversette og skrive egne ord på, i tillegg til familier som ønsker å lære tegnspråk ved hjelp av tegnspråkillustrasjonene i materiellet.

Bravo ble ekstremt godt tatt imot hjemme!  Jentungen har hatt Bravo i den første barnehagen hun gikk i.  Hun pringer selv bort hver dag etter middag og ønsker å starte Bravo-leken! Vi gleder oss til videre aktiviteter og leken videre! Tusen takk for rask levering!
– Christine Thorsen, mamma

Når du kjøper Bravo Skills får du:

  • Ukeplaner til 24 uker
  • Aktivitetskort
  • 100 ord- og bildekort med tegnspråkillustrasjoner
  • 80 blanke kort for barnets interesser og flere språk
  • 1 skumterning
  • 2 sett med alfabetkort
  • 1 rød tusj

Del gjerne!