Våre julegavetips

Har du småbarn i familien? Er de mellom 0 og 6 år? Vet du ikke hva du skal kjøpe? Ønsker du å gi en utvikling som varer? Da ønsker vi å gi deg en kort introduksjon til våre tre ulike produkter, Bravo Mini, Bravo Explore og Bravo Skills. 

Bravo Mini er pakken for de aller minste barna, fra 4 mnd til 1 år. Her får man forslag til 30 korte aktiviteter og barnet får sitt første møte med bokstaver, ord og lyder. I tillegg følger det med en skumkylling som barna kan ligge i mageleie på, balansere, vippe og gynge på.

Bravo Explore kan man leke enda litt lenger og passer for barn fra 4 mnd til 2 år. 12 ukeplaner med forslag til en aktivitet daglig gir mange morsomme opplevelser sammen for mor/far og barn! Det følger med en god og myk skumterning med forslag til fysiske grunnleggende aktiviteter barnet har behov for å øve på. 

Bravo Skills passer for de mellom 1 og 6 år. Her får du også 12 ukeplaner, men de gir forslag til tre aktiviteter i en lærerik og aktiv Bravo-runde hver dag. Den samme terningen som i Bravo Explore gir forslag til hvordan man skal forflytte seg fra stasjon til stasjon og gir barna mulighet til å være i fysisk aktivitet.

Del gjerne våre julegavetips både til potensielle julegavekjøpere og -mottakere!