Helsestasjon

Bravo Mini – for helsestasjon og foreldre i permisjon

Intempo ønsker å rette fokuset mot de første 1000 dagene av barnas liv, for aldri senere vil barn lære så raskt som i de første leveårene. Vi ønsker å inspirere til å stimulere hjernen på alle positive måter for så tidlig som mulig fremme tilknytning, utvikling og læring.

Vårt mål er at Bravo Mini skal gjøre morgenstundene enda hyggeligere! Bravo Mini gir 30 tips til samspillsaktiviteter som skaper øyeblikk med felles fokus. Aktivitetene og begrepene er valgt ut med tanke på utforske verden og ha det gøy sammen, være i fysisk aktivitet og gi en introduksjon til de vanligste lydene i det norske språket. Aktivitetene kan gjennomføres ved kjøkkenbordet, i gangen, på badet eller på sengekanten. Velg en aktivitet hver dag, og lag gjerne egne varianter som passer til barnet etter hvert som det vokser. De daglige aktivitetene med Bravo Mini hjelper mødre og fedre til å støtte barnets tidlige hjerneutvikling, gjennom felles sanseopplevelser, samtaler, fysisk aktivitet og nærhet.

Erfaringsmessig ønsker ofte foreldre helt konkrete råd og verktøy i møte med helsestasjonen. Er Bravo Mini et verktøy din helsestasjon ønsker å tilby? Eller er dette noe du som forelder ønsker å bruke i permisjonen?

Prosjektstøtte
I enkelte kommuner deles Bravo Mini ut til foreldre i fødselspermisjon gjennom toårige prosjekter som “Se hele meg” og “Inkluderende språksatsing”. Disse er hel- eller delfinansiert av en sparebankstiftelse. Helsestasjonen er da en av flere aktører, sammen med barnehagene, PPT, familiesentre osv. I prosjektperioden implementeres Bravo Mini på helsestasjonen, og blir en del av foreldrene og helsesykepleiernes felles verktøykasse.  Ta kontakt ved ønske om veiledning til å søke om et slikt prosjekt. Prosjektet har følgende innhold:

  • Bravo-kurs for helsestasjonens ansatte med spesialpedagog og gründer Heidi Aabrekk eller Bravo-pedagog Elisabeth Hunnes
  • Helsestasjonen får ett sett med bObles aktivitetsmøbler: en pakke med aktive møbler for barn. Les mer om bObles her.
  • Bravo Mini mottas og deles ut til foreldre og barn.

Bravo Mini inneholder

Les mer om Bravo Mini i vår nettbutikk.

Ta kontakt
Ta kontakt på post@intempo.no eller på 970 43 426 om du ønsker mer informasjon eller Bravo Mini til din helsestasjon.

Aktivitetsmøbler til venterommet, hinderløype eller som aktive sittemøbler.

9.990,00krKjøp

Materiell til 30 gode samspillsøkter. For babyer fra 4-12 mnd, inkl. nettkurs.

1.490,00krVelg alternativ

Utforsk verden og lek Bravo sammen med barnet ditt de to første årene.

1.650,00krLes mer