0619 bObles aktivitetsmobler_680

bObles aktivitetsmøbler

9.990,00kr

Tidlig stimulering gjelder både for språk og motorikk. Vi har samlet noen geniale møbler fra danske bObles. La de krydre hverdagen og inspirere til variert bevegelse og motoriske utfordringer for barn. bObles kan både brukes som transportetapper i Bravo-runden og i frilek. Skap et bevegelsesunivers som inspirerer til fysisk aktivitet, kroppslig lek og kroppslig glede innendørs.

På lager

Product Description

Barn i barnehagealder er i en fase der de hele tiden skal lære og utvikle nye bevegelsesmåter. Da må de inspireres til å bevege seg! Aktivitetsmøblene fra bObles motiverer til variert bevegelse for barn og gjør innemiljøet om til ”ulendt terreng”. Har dere møbler som stimulerer til aktivitet?

bObles-møblene kommer fra Danmark, og er bygget opp omkring barns motoriske utvikling i samarbeid med fysioterapeuter og hjerneforskere. På samme måte som Bravo-leken anbefaler en helhetlig tilnærming, viser bObles til at det å ligge på magen, rulle, krabbe, stå, gå, hoppe og balansere gjelder til alle tider i alle aldre og er selve grunnkjernen i kroppslig utfoldelse. Derfor kan bObles-møblene brukes på mange forskjellige måter, fra de aller minste til de største.

Pakken er sammensatt av bObles-dyr som innbyr til kroppslig utfoldelse og som tilfredsstiller grunnleggende motorisk utvikling. I tillegg har det vært viktig for oss at møblene skal ha mange ulike funksjoner, og at de kan brukes både som transportetapper i Bravo-runden og i frilek. Barna kan krabbe, gå eller hoppe fra en tumlestein til den neste og balansere på dem når de snus opp ned. Krokodillene kan krabbes og klatres på, og er perfekte til å hoppe fra. De kan også brukes som stylter. Maurslukeren kan stables, krabbes gjennom, og vippes på,  men kan også bli til bord og stoler. Tumletallene kan stables og regnes med og man kan lett telle og gå fra det ene tallet til det neste. Tumlealfabetet gir barna en taktil opplevelse av hver enkelt bokstav.

Enkeltbarn med en bekreftet diagnose eller forventet forsinket motorisk utvikling kan søke NAV om å få bObles som hjelpemiddel for deltagelse i lek og hverdagslige situasjoner. NAV HMS Art.nr: 253705

bObles aktivitetsmøbler leveres med grå krokodiller, grå maursluker, grågrønne tumlesteiner, multifargede tallklosser og bokstaver.

Les mer i vår folder som beskriver funksjonene til alle bObles-dyrene.

Les også mer i vår brosjyre om bObles aktivitetsmøbler.