bObles_barnehage_680
boblesproduktbilderhmsbObles_ganedfrabordet_680anteater_tumb_ (4)NumberBlocks_M_tumb_ (5)crocodile_M_tumb_ (5)

bObles barnehage

8.990,00kr

Tidlig stimulering gjelder både for språk og motorikk. bObles aktivitetsmøbler inspirerer til variert bevegelse og motoriske utfordringer for barn. bObles kan både brukes som transportetapper i Bravo-runden og i frilek. Skap et bevegelsesunivers som inspirerer til fysisk aktivitet, kroppslig lek og kroppslig glede.

Clear selection
Varenummer: 7666. Kategorier: , .

Produktbeskrivelse

Ett- og toåringene er i en fase der de hele tiden skal lære og utvikle nye bevegelsesmåter. Da må de motiveres til å bevege seg! Aktivitetsmøblene fra bObles inspirerer til variert bevegelse for barn og gjør innemiljøet om til ”ulendt terreng”. Har dere møbler som stimulerer til aktivitet?

Se noen korte snutter om hvert av de fem møbeldyrene i pakken under!

bObles-møblene kommer fra Danmark, og er bygget opp omkring barns motoriske utvikling i samarbeid med fysioterapeuter og hjerneforskere. På samme måte som Bravo-leken anbefaler en helhetlig tilnærming, viser bObles til at det å ligge på magen, rulle, krabbe, stå, gå, hoppe og balansere gjelder til alle tider i alle aldre og er selve grunnkjernen i kroppslig utfoldelse. Derfor kan alle bObles-møblene brukes på mange forskjellige måter, fra de aller minste til de største. bObles har 5 ikon som i all sin enkelhet skal forstås som motorikk på den morsomme måten – ikke helt ulikt det vi allerede kjenner fra terningen i Bravo-leken.  bObles kaller det ”Den glade udvikling”. 

Barnehagepakken er sammensatt av bObles-dyr som innbyr til kroppslig utfoldelse og som tilfredsstiller grunnleggende motorisk utvikling. I tillegg har det vært viktig for oss at møblene skal ha mange ulike funksjoner, og at de kan brukes både som transportetapper i Bravo-runden og i frilek. Barna kan krabbe, gå eller hoppe fra en skilpadde til den neste og balansere på dem når de snus opp ned. Krokodillene kan krabbes og klatres på, og er perfekte til å hoppe fra. De kan også brukes som stylter og kombinert med kyllingen kan man balansere på dem. Maurslukeren kan stables, krabbes gjennom, og vippes på,  men kan også bli til bord og stoler. Mengdeklossene kan stables og regnes med og man kan lett telle og gå fra det ene tallet til det neste.

bObles barnehage leveres i blått eller lilla!

Les mer i vår folder som beskriver funksjonene til alle bObles-dyrene.