0319 kickstart_level up_nyterning_oversiktsbilde_bravo_leken_680

Bravo Kickstart/Level up

9.490,00kr

I Bravo Kickstart/Level up finner du alt materiellet du trenger for to år med morsomme og aktive lekestunder hjemme, i barnehagen eller på skolen. Nå får alle barn muligheten til å oppleve bokstaver og begreper med alle sansene. Et systematisk og helhetlig språkverktøy, utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk. 48 ukeplaner og nettkurs er inkludert.

Velg målform ord- og bildekort Kickstart/Level Up:

Velg målform ukeplaner:

Velg målform Maxibøker:

Product Description

Bravo-leken er et innovativt verktøy som sikrer barnehagens og spesielt småbarnsavdelingens fokus på språk og fysisk aktivitet gjennom lek. Kanskje ønsker din avdeling mer aktive, morsomme og læringsrike samlingsstunder – utviklet spesielt for de yngste barna i barnehagen?

Vi har derfor laget materiell og ukeplaner til 180 ferdige opplegg til samlingsstundene som kan brukes over to år i barnehagen, slik at du slipper planleggingen og heller kan fokusere på gjennomføringen.

Bruk materiellet til en stasjonsbasert lekestund, der nye sanseopplevelser, bokstaver, begreper, mengder, engelsk og tegnspråk blir introdusert for barna. Lekestunden legger grunnlaget for  gode samtaler og aktiviteter resten av dagen. Hver stasjon varer i omtrent ett minutt før dere ruller, snurrer eller krabber videre til neste stasjon. Leken er et godt supplement til høytlesning, sang og samtale. Et systematisk og helhetlig språkverktøy utviklet med utgangspunkt i hjerneforskning og pedagogikk.

Materiellet kan også brukes av andre målgrupper, og passer for eksempel godt i leseopplæring i småskolen. Pakken kan søkes om til barn med spesielle behov hos Nav Hjelpemiddelsentral, les mer her.

Når du kjøper Bravo Kickstart/Level up får du:

 • Gratis nettkurs i Bravo-leken for barnehager, se her.
 • 378 Kickstart ord- og bildekort  
 • 126 Level up ord- og bildekort
 • 252 Level up lottokort
 • 19 tegnspråkplansjer til 19 kategorier av ord
 • Skumterning med fysiske aktiviteter
 • 2 sett alfabetkort
 • 80 blanke kort + tusj
 • 10 Maxibøker
 • 2  x 24 ukeplaner
 • 1 stativ

Ønker dere å bli en Bravo-avdeling og følge vårt kursløp? Les mer her.

Hvorfor Bravo-leken?
Alle barn bør få muligheten til å utvikle et godt språk. For mange kommer det naturlig, men et økende antall barn og ungdom sliter med språkrelaterte vansker. Det er mange årsaker til dette. Men uansett årsak, så kan mange av disse problemene forebygges ved at en starter tidligere med å introdusere barna til språk på varierte måter med høy intensitet og entusiasme. Dette har flere enn 350 barnehager gjort både i Norge og Danmark de siste årene.

“Endelig et systematisk og helhetlig språkverktøy for de yngste barna! Barna viser glede over å leke Bravo-leken, det er en del av den daglige rutinen. Godt bygget opp med tanke på fagområdene og ulike temaer. Også overførbart til andre aktiviteter i barnehagen.”

Tonje Laurendz Bornø, styrer i Nordberg menighetsbarnehage

“Førsteklasselærere gir tilbakemelding om økt ordforråd, bedre begrepsforståelse og språklig bevissthet enn hos tidligere kull med elever. Barna er svært interessert i å lære og innlæring går fort.”

Anne Brith Tangenes, styrer i Solund barnehage

Additional Information

Målform

Bokmål, Nynorsk

Du liker kanskje også…